vergaderen op locatie

Service

Het Huis Van Nu is stijlvol en comfortabel ingericht en door de grondige renovatie volledig aangepast aan de hedendaagse normen en verwachtingen inzake vergaderen op locatie. Uiteraard heeft u ook de beschikking over de noodzakelijke technologie en apparatuur om uw meeting of bijeenkomst te laten slagen.

  • Meubilair: comfortabele zetels en stoelen in alle vergaderruimtes, stapelstoelen die flexibel kunnen worden gebruikt, grote tafels
  • Technologie: snel internet en wifi over het gehele vergaderhuis, een groot verplaatsbaar TV-scherm voor uw projecties en flip-overs
  • Keuken: volledig ingericht met vaatwas, koelkast, oven, servies, bestek,...
  • Tuin: ruim terras en aangename lommerrijke tuin

Er zijn diverse cateringvoorstellen mogelijk. Daarvoor werken we samen met zaken uit de buurt. Gelieve ons daarvoor te contacteren.

Als u tussendoor even wil ontspannen kan dat zowel binnen als buiten met gezelschapsspellen, kubb of petanque.

Indien u voor uw vergadering, training of bijeenkomst specifieke wensen hebt, horen we dat graag. We denken graag met u mee en kunnen maatwerk leveren.

Ook indien u begeleiding wenst bij het verloop van uw vergadering of workshop kunnen wij als zaakvoerders met ervaring in HR en veranderingsprocessen u zeker bijstaan.

catering vergaderzaal
catering vergaderruimte
catering vergaderlocatie
catering vergaderruimte
vergaderzaal / break-out room
catering
break-out room
catering vergaderruimte
tuin vergaderlocatie

Wenst u een vergaderzaal te huren?

Contacteer ons